Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

 

             Αρχαιρεσίες Φιλοπρόοδου Όμιλου Ελαιοχωρίου

 

Στις 21/08/2022 συνήλθαν τα μέλη του Φ.Ο.Ε. σε γενική συνέλευση με θέμα ''αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής’’. Ακολούθησε η ψηφοφορία κατά την οποία εψήφισαν 72 άτομα και ευρέθησαν 71 έγκυρα ψηφοδέλτια  και 1 άκυρο. Τα άτομα που εκλέχθηκαν για το νέο Δ.Σ του Φ.Ο.Ε. είναι τα ακόλουθα:

      Τακτικά μέλη: Σκλημπόσιος Δημήτριος 60 ψήφοι, Κωτσιορίμπας Στέλιος 59 ψήφοι, Τσαντίλης Ηλίας 46 ψήφοι, Αντωνάκος Κώστας 40 ψήφοι, Σκιντζής Κώστας 36 ψήφοι.

      Αναπληρωματικά μέλη: Κατσίρη Παναγιώτα 33 ψήφοι, Αγγελίδη Αρετή 27 ψήφοι, Καπράνος Αντώνιος 18 ψήφοι και Μάνταλος Φώτιος 14 ψήφοι.

     Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν τα παρακάτω τακτικά μέλη: Αγγελίδης Δημήτριος 60 ψήφοι ,Λύγδας Νικόλαος 55 ψήφοι και Λύγδα Ελένη 53 ψήφοι.

    Ο Φ.Ο.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συγχωριανούς μας για την μεγάλη συμμετοχή τους στα δρώμενα του συλλόγου, και αυτό μας γεμίζει με δύναμη και αυτοπεποίθηση ώστε να κρατήσουμε το σύλλογό μας ζωντανό.

                                                                                             

                                                                                        Από τον Φ.Ο.Ελαιοχωρίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

    ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ   Τα χάνια δεν είναι δημιούργημα των νεωτέρων χρόνων αλλά ανάγονται στους αρχαίους χρόνους...