Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

 

                                                                                                    Ελαιοχώρι 22 Ιουνίου 2022

 

            A   N   A   K  O  Ι  Ν  Ω  Σ  Η    -    Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

 

    Ο   Φιλοπρόοδος Όμιλος Ελαιοχωρίου  συνεχίζει και φέτος  την δενδροφύτευση  στην είσοδο του χωριού μας  και κατά μήκος του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου, μέχρι τον κόμβο της οδικής αρτηρίας Τρίπολης-Άστρους  καθώς  και τον εμπλουτισμό του πάρκου που έχει δημιουργήσει στην ίδια περιοχή.  με την φύτευση και νέων δενδρυλλίων.

    Όσοι μπορούν και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή μας την προσπάθεια  να έρθουν, να φυτέψουν και να υιοθετήσουν ένα δένδρο ο καθένας τους, για να απολαμβάνουν τον ίσκιο τους και οι επερχόμενες γενιές.       (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976198871 με τον αντιπρόεδρο του Ομίλου κ. Δημήτρη Σκλημπόσιο)

                          

                                                                         από τον Φ.Ο.Ε.

 

 

                                     Π   Ε  Ν   Θ   Η

     Έφυγε από κοντά μας,  πλήρης ημερών,  η συγχωριανή μας Χρυσούλα Νικολάου Παναγάκου. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια,   ευχόμενοι ο Μεγαλοδύναμος να την αναπαύσει και  να κατατάξει την ψυχή της σε σκηνές  Δικαίων  στον Παράδεισο  «ένθα  ουκ  έστι  πόνος ου λύπη, ου στεναγμός, αλλά Ζωή ατελεύτητος».

                                                                          Από τον Φ.Ο.Ε.                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

    ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ   Τα χάνια δεν είναι δημιούργημα των νεωτέρων χρόνων αλλά ανάγονται στους αρχαίους χρόνους...