Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Επίσκεψη Φ.Ο.Ε. και του προέδρου της Τ.Κ. Ελαιοχωρίου στη Περιφέρια Πελλοπονήσου.

 Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Φ.Ο.Ε. Νικόλαου Λύγδα επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο : 

ο Πρόεδρος του Φ.Ο.Ε. κ Νικόλαος Λύγδας και ο ταμίας του συλλόγου κ. Γεώργιος Παυλάκος , ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Ιωάννης Μέγγος . 

Κύριο θέμα της επίσκεψης ήταν η αποκατάσταση  των ζημιών που προκλήθηκαν από την θεομηνία 

<< Ζορμπάς >> στον δρόμο Ελαιοχώριο - Παρθένι και παραμένουν χωρίς κάποια αποκατάσταση. 

Οι ζημίες αυτές έχουν ως αποτέλεσμα: 

-- την αδυναμία επικοινωνίας μέσω αυτού του περιφερειακού δρόμου 

-- την έκθεση του αγωγού του Μεθυδρίου σε πολλά σημεία με κίνδυνο σε μια επόμενη μεγάλη θεομηνία να κοπεί ο αγωγός  και να καταστραφεί και να μείνει το χωριό χωρίς νερό ίσως για πολλές μέρες διότι είναι δύο τα σημεία που έχει πρόβλημα ο αγωγός.

-- Ο Πρόεδρος του Φ.Ο.Ε. επέδειξε φωτογραφικό υλικό ως μαρτυρία και με τον Πρόεδρο της Κοινότητας εξέφρασαν την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου ασφαλτόστρωσης του υπόλοιπου τμήματος .

Τέλος νιώθουμε την υποχρέωση να αναφέρουμε πως η αποκατάσταση του δρόμου αυτού ο οποίος ήταν και ο πρώτος δρόμος του χωριού μας θα είναι ένα ΄΄ευχαριστώ΄΄ και ένα μνημόσυνο  σε αυτούς που μόνο χειρωνακτικά στα χρόνια εκείνα τον διάνοιξαν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

    ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ   Τα χάνια δεν είναι δημιούργημα των νεωτέρων χρόνων αλλά ανάγονται στους αρχαίους χρόνους...